Optica Lanza

Fundada a l´any 1983, és l’òptica més antiga del nostre municipi. Portem més de 30 anys oferint el millor servei professional.

Som especialistes en lents de contacte. Adaptem tot tipus de lents de contacte, els millors i més nous materials amb els avenços més importants.

Lents de contacte per corregir la miopia, terapèutiques, hidrogel de silicona, cosmètiques i dels millors fabricants.

Tenim un taller propi d’òptica on es reparen tot tipus d’ulleres, montem totes les nostres ulleres, soldem metall, pasta i tot tipus de materials. No hi ha ullera que no tingui reparació possible al nostre taller.

Treballem amb les millors lents oftàlmiques, i més avançades. Els nostres progressius són els més avançats i per això et garantim la seva adaptació. Progressius japonesos de tecnología digital “free-form”.

I disposem d’un gabinet d’audiologia, on fem una revisió auditiva gratuita i adaptem tot tipus d’audifons. Audifons digitals al 60 % de descompte respecte a qualsevol altre centre, garantit.

Optica Lanza – Optica Cerdanyola

Optica_Lanza

Horari
De dilluns a divendres de 09.30 a 13.30 i de 17.00 a 20.30
Dissabtes de 10.00 a 13.30

Envia una consulta a Optica Lanza. Opció no disponible a tablets i smartphones

Nom (requerit)

E-mail (requerit)

Assumpte

Missatge

Sobre l'autor

Apparador és la Guia Comercial i de Serveis de Cerdanyola. Veieu tot el que us ofereix Cerdanyola a l'Apparador. Agenda d'activitats, xarxes socials locals, anuncis classificats, videos locals...

Potser et pot interessar