App de Cerdanyola
App de Cerdanyola

Apparador és la primera App de Cerdanyola que us ofereix tota la informació local a la butxaca. Amb l’App de l’Apparador podeu consultar el comerç local a través d’un recorregut en video pels comerços, així com les seves ofertes en productes promocionals o rebaixats. També podeu consultar l’agenda d’activitats (que cada comerç o servei pot actualitzar en el moment que vulgui desde qualsevol dispositiu), les associacions de Cerdanyola, els telèfons d’interès i emergència, la guia de restaurants de Cerdanyola (amb les cartes, menú del dia i menús de grup), les noticies locals i els horaris del transport urbà. Podeu escoltar, en directe, la ràdio local de Cerdanyola, les cançons dels músics cerdanyolencs i una recopilació dels videos de personatges, història i agrupacions de Cerdanyola.

app_cerdanyola_android_apparador
app_cerdanyola_ios_apparador

QUE HI HA A L'APP

COMERÇ DE CERDANYOLA

GASTRONOMIA

A la secció COMERÇ podeu trobar les fitxes de les botigues de Cerdanyola, amb les seves dades de localització i contacte. A més, podeu veure un video i el mapa de localització, amb un botó de RUTA per mostrar al mapa del teu smartphone, la ruta per arribar a cada comerç. Feu clic a les icones per anar a les fitxes individuals o seleccioneu la pestanya LISTA per veure el llistat ordenat per categories comercials.

Dintre d’aquesta secció, també trobareu les ofertes vigents del comerç de Cerdanyola. Per gaudir de les ofertes podeu mostrar-la des del vostre telèfon o tablet directament al venedor.

A la secció ON MENGEM AVUI us presentem el més nou de la guia gastronòmica de Cerdanyola del Vallès. Trobareu les cartes dels restaurants i serveis a domicili, els menús del dia dels restaurants, i els menús de grup i menús especials dels restaurants de Cerdanyola. Ja no teniu excusa per gaudir de la gastronomia de la nostra ciutat, ja què des de qualsevol lloc, teniu al vostre abast la informació necessària per escollir-la.

La secció de Menú Diari compta amb la participació dels propis restaurants, que actualitzen diàriament el contingut dels menús per tal de què estiguin actualitzats.

ASSOCIACIONS

AGENDA D'ACTIVITATS

A la secció ASSOCIACIONS podeu trobar les fitxes de les Associacions de Cerdanyola, amb les seves dades de contacte. A través del cercador es pot trobar qualsevol associació local.

A la secció AGENDA podreu consultar les Activitats de Cerdanyola. Els comerços i serveis tenen la possibilitat d’actualitzar els seus esdeveniments, per aquest motiu trobareu una agenda actualitzada i plena d’activitats.

TELÈFONS D'INTERÈS

NOTÍCIES LOCALS

A la secció TELÈFONS podeu consultar tots els telèfons de serveis locals i emergències de Cerdanyola. Ja no cal que us apunteu aquests números, ja que fent clic a sobre del telèfon podeu trucar directament. A més, hem afegit un cercador i un filtre per facilitar la cerca.

A la secció NOTÍCIES podeu consultar totes les notícies d’àmbit local, cultura, societat, Economia, política i esports. La font original de les notícies pertany a cerdanyola.info.

TRANSPORTS

WEBS DE CERDANYOLA

A la secció TRANSPORTS podeu trobar els horaris del transport urbà de Cerdanyola del Vallès.

A la secció WEBS DE CERDANYOLA hem el·laborat un recull de pàgines webs de gent de Cerdanyola, així com pàgines web d’institucions i/o grups amb presència online.

APPARADOR TV

MÚSICS DE CERDANYOLA

A l’APPARADOR TV hi ha vàries seccions de videos. A la primera hem fet un recull de videos de cerdanyolencs i cerdanyolenques, d’agrupacions locals i d’altres àmbits de la nostra ciutat. A la segona secció podeu consultar els videos de producció pròpia de l’Apparador.

A la secció MÚSICS DE CERDANYOLA podeu escoltar els grups de música locals. Trobareu a Llibert Fortuny, David Gámez, la Sala Circus, Jesús Acebedo, Aldrin y Collins i altres.